Desire Resort Bars

Desire Bars

Het hotel beschikt over 5 verschillende bars

Resort

Klantenservice

+49 30 340 92 963

Maandag - Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdagg 09:00 - 15:30
Zaterdag - Zondag Gesloten

Temptation Cancun

Temptation Cancun

Desire Resort Bars

Dankzij het all-inclusive pakket zijn consumpties in de Desire Resort bars inbegrepen in de kamerprijs, elke bar, beschikt over een breed scala aan drankjes. Zowel het lokale bier, frisdranken zoals cola, Fanta, Sprite, sappen; bourbon; cognac; gin; rum; tequila; wodka; whisky en huiswijn (rood, wit en rosé zijn in de prijs inbegrepen). Enkel voor zeldzame en oude wijnen wordt er een supplement in rekening gebracht voor de klant.

Houd er rekening mee dat de drankjes alleen worden aangeboden per glas. Wanneer u behoefte heeft aan een fles, kunt u dit bij de bediening melden. Voor bepaalde alcoholische dranken, zoals oude wijnen, wordt er een supplement in rekening gebracht.

Cocktail Bar Sahló

Cocktail Bar Sahló

Welkom in de Cocktail Bar Sahló. Geniet van een glas van uw favoriete likeur en voel met elke slok de sensuele aanraking van de bar. Sahló Cocktail Bar bevindt zich bij de ingang van Sahló restaurant en heeft dezelfde sensuele decoratie als het restaurant. Bestel een premium cocktail en maak een afspraak om andere gasten te ontmoeten. De erotische sfeer van de Sahló cocktailbar is de perfecte start voor het verkennen van de unieke culinaire creaties van het restaurant, die gegarandeerd uw smaakpapillen en uw zintuigen zullen verwennen.

Ontdek de unieke culinaire creaties van het restaurant, waar niet enkel uw smaakpapillen maar ook de andere zintuigen geprikkeld worden. De verfijnde en toch ontspannen sfeer van de bar zal u fijn vinden. Maak u klaar voor de fascinerende afrodisiacum specialiteiten van het restaurant waar u dan kan blijven zitten om nog lang na te genieten.

De Sahló Cocktail Bar is niet een zone waar kledij optioneel is.
De dresscode is smart casual. Open van 18:30 tot 22:00.

Nude Jacuzzi Lounge

Nude Jacuzzi Lounge Bar

De beruchte naakt Jacuzzi Lounge & Bar, op het dak van het huis met nummer 10, heeft een 30-persoons hot tub opgebouwd uit Venetiaanse tegels gaande van felle kleuren cyaan, zoals het Caribisch gebied, tot het aardse beige als de Maya jungle. Er bevindt zich een cirkelvormige openlucht douche met hardglas naast de whirlpool. "Zien en gezien worden" is het motto hier, allemaal met een 360° uitzicht op de Lounge en er is, de prachtige turquoise zee en de weelderige omliggende jungle.

Voor erotische uurtjes of louter om te relaxen kan u in de lounge gebruik maken van loungebedden en ligzetels om te zonnen. In de swim-up bar kan u terecht voor frisse cocktails, longdrinks of softdranken. Alle sanitaire voorzieningen, lockers om zaken in op te bergen staan net als handdoeken ter uwer beschikking.

Let op: toegang alleen voor koppels. Open van 13:00 tot 03:00

Melange Bar

Melange Bar

De open-air bar Melange ligt direct naast de lobby, het is een bar om te ontspannen en te genieten van de sensuele sfeer.

Bij de Melange Bar kunnen vrienden bij elkaar komen, om uitgebreid te flirten met elkaar.Ook voor romantische momenten kan u in deze bar terecht. Het is een paradijs voor koppels, omdat hier het grootste erotische avontuur van je leven zal beginnen. Op een afgelegen omgeving aan de Riviera Maya met een sfeer waar het individu centraal staat aan het Desire Resort, begint de perfecte vakantie voor volwassen koppels.

Kom met uw geliefde naar hier voor een drankje of voor een verleidelijke cocktail en geniet van de avond. We hebben ook een ruimte gecreëerd waar u de mogelijkheid heeft om een ander koppel te leren kennen. Een koppel met dezelfde ideeën over wat voor sensuele belevenissen er allemaal mogelijk zijn in dit resort.

Vrouwen kennen het probleem: waar kan ik mijn sexy outfits dragen?
Nu kun je stoppen met het nadenken over deze vraag. In de Melange bar geldt de dresscode van de nacht en krijg je tijd om te proberen genieten van uw verleidelijk en gewaagde outfits om zo gezien te worden. De Melange Bar is een prachtige lounge om naar te kijken en te genieten. Dus het zal een verleidelijke vakantie aan de Riviera Maya zijn

24-uur bardienst
Avondsnacks, een scala aan pizza en baguettes van 23:00 tot 04:00

Dress code: sensueel, in overeenstemming met het thema van de avond.

Tentazione swim-up Bar

Tentazione Bar

De Tentazione Bar is de perfecte locatie tijdens de dag om te zien en gezien te worden. Het is een geweldige plek om andere mensen te zien en dit zowel in de ruimtes naast het zwembad, maar ook in het zwembad, waar u ook kunt genieten van uw favoriete drankje om te kunnen ontspannen Een palapa biedt schaduw in twee gebieden van deze open-air bar. Het prachtige decor wordt gecombineerd met het prachtige strand recht tegenover de bar.

Of u nu wilt genieten van een drankje, genieten van spannende activiteiten op de gewenste vakantie, zwemmen in het verfrissende water of alleen wil zonnen? Tentazione bar biedt de perfecte setting voor dit alles.

Open tijdens de dag van 10:00 tot 18:00

Strandbed vlakbij de strandbar

Beach Bar

De Beach Bar ligt direct aan het strand, tussen de gezellige strandbedden. De bar biedt drankjes naar keuze, zonder dat u het strand hoeft te verlaten dankzij de vriendelijke ober service. Er wordt zowel water, frisdrank, frisdranken, bier, margarita, daiquiri's aangeboden als cocktails. Alles is persoonlijk bereid door de barman in de bar, terwijl u kunt dromen op een wit, poederachtig zandstrand.

De bar is de ideale plek om op uw vakantie volledig te leven en genieten van de aangename en open-minded sfeer van Desire Resort.

De openingsuren zijn seizoensgebonden

Desire Playlounge

Nachtclub en Playroom

Het kloppend hart in het Desire Resort is de nachtclub "Y". "Y" verwarmt het lichaam met kloppende beats en opwindende muziek. Hier arriveren koppels als vreemden en vertrekken als vrienden. Hier kunt u genieten van dansen of erotische paaldansacts.

Draag uw sensuele outfit volgens de steeds veranderende thema-avonden en laat alle andere gasten hoe sexy je er uit ziet.

In de privacy van de Playroom, is er zelfs een lounge voor koppels, de speelkamer alleen voor koppels. Passie regeert hier de nacht. Deze playroom is exclusief voor de gasten, zodat alleen de gasten weten wat er gaande is binnen. De spelkamer is ingericht in beige en biedt verleidelijk ronde bedden waar het wildste deel van uw vakantie plaatsvindt.

Het "Y" Night Club en de koppels lounge is geopend van 22:00 tot 02:00 in de ochtend.
De openingsdagen variëren, afhankelijk van het seizoen. Wij raden u daarom van harte aan om het personeel te vragen naar de exacte openingstijden.

drankenservice

Inbegrepen in de kamerprijs

De Desire Resort biedt ook een onuitputtelijke lijst van drankjes, waaronder klassieke cocktails, tropische lekkernijen, feestdranken en bevroren drankjes met of zonder alcohol. De barmannen zijn voortdurend bezig met het bedenken van nieuwe favorieten.

Het aanbod bestaat uit lokaal bier, frisdranken, bourbon, cognac, jenever, huiswijn, rum, tequila, wodka, whisky. De roomservice is inbegrepen, er is wel een service fee van 8.- USD per bestelling.

Houd er rekening mee dat de drankjes alleen worden bediend in een glas. Wanneer u behoefte heeft aan een fles, kunt u dit bij de bediening melden. Voor bepaalde alcoholische dranken zoals oude wijnen en speciale premiumdranken dient u een supplement te betalen. Het personeel kan u adviseren.

Laatst bijgewerkt op 30. september 2017

  • Logo Desire Riviera Maya Resort
  • Logo Temptation Cancun Resort
  • Desire Pearl Resort