Resort

Klantenservice

+49 30 340 92 963

Maandag - Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdagg 09:00 - 15:30
Zaterdag - Zondag Gesloten

Temptation Cancun

Temptation Cancun

Verplaatsing van en naar het vliegveld

Vanaf Cancún International Airport (CUN) is het met de auto naar het Desire Resort Riviera Maya slechts 20 minuten. Cancún stad is ongeveer 25 minuten rijden van het Desire Resort Riviera Maya. Naar Playa del Carmen duurt het ongeveer 45 minuten met de auto. Vanaf het Desire Resort kunt u naar vele bestemmingen en bezienswaardigheden in de buurt.

Naar het vliegveld

De luchthaventransfer naar het Desire Resort is inbegrepen in de kamerprijs voor klanten van Aphrodite Travel met een verblijf van 7 nachten of meer. De luchthaventransfer wordt hierbij niet aangeboden door Aphrodite Travel. Wij werken met een lokale re-integratiebedrijf, Van-Travel (voorheen Cancun transfers) samen. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden van Van-Travel. Meer info kan worden gevonden op uw vervoer vervoervouchers.

Uw vluchtgegevens

Om een transfer voor u te boeken, hebben wij uw vluchtgegevens nodig. U kunt ons deze tijdens het boekingsproces toesturen of u kunt ons bellen of een e-mail sturen. Als u uw vluchtgegevens niet verstrekt, kan geen luchthaventransfer voor u worden georganiseerd.

Hoe kunt u uw chauffeur vinden

Na het ophalen van uw bagage, gaat u naar Log. Dit is voor vertrekkende ritten. Er wacht hier een chauffeur op u met een bordje in zijn hand met daarop Van Travel.

Aankomst op Terminal 2

Bij aankomst op Terminal 2 is er een smalle gang in "Y" vorm. De bestuurder van Van Travel staat aan de rechterkant achter een metalen hek aan de voorkant van het restaurant met de naam "Meeting Point".

Aankomst op Terminal 3

Bij aankomst op Terminal 3 gaat u door de enige beschikbare uitgang. U zult een grote ruimte vinden waar alle vertegenwoordigers van de reisorganisaties wachten op hun klanten, waar u ook de bestuurder van Van Travel kunt zien.

Als om een of andere reden de bestuurder op de luchthaven niet te vinden is, ga dan naar een openbare telefooncel en bel het lokale nummer 998 - 2103317, die kan worden gevonden op uw transfervoucher.

Let op

In het verleden is vaak gebeurd dat de klanten werden ingepikt door niet-officiële taxichauffeurs die de gereserveerde transfer inpikten. Deze niet-officiële taxichauffeurs berekenen zo'n twee tot drie keer het reguliere tarief. Na passage door de douane wordt u benaderd op de weg naar de uitgang door diverse mensen die proberen te voorkomen dat u de aankomsthal verlaat. Soms zult u ook worden gevraagd om uw paspoort of uw ticket. Stop hier niet en praat niet met deze mensen, want zij zullen ten minste 30 minuten van uw tijd te stelen. Ook zullen ze u ongewenste informatie geven, valse beloftes maken en nog belangrijker, u kunt hierdoor uw pick-up service missen.

Voorwaarden

De pendeldienst naar de luchthaven is beschikbaar voor max. 2 personen (incl. 2 koffers en handbagage) en kost USD 90.- voor de route luchthaven van Cancun (CUN) naar het Desire Resort en bij vertrek vanuit het Desire Resort naar de luchthaven Cancun (CUN). De route kan niet worden gewijzigd. De reis duurt ongeveer 20 minuten.

Als u niet tijdig tot bij het Meeting Point geraakt verliest u uw transferrit. Een terugbetaling van de overdrachtsprijs is in dit geval uitgesloten. De chauffeur wacht nadat je vliegtuig is geland maximaal 60 minuten op u.

Als u een airport transfer heeft geboekt, is een verandering in de afwezigheid of aankomst gratis. De extra verandering zal in rekening worden gebracht. Dit bedrag bedraagt 11,90 euro. Verander uw transfer bij Van Travel zelf, dit is gratis!

Annuleringen zijn kosteloos tot 72 uur voor aankomst. Op minder dan 72 uur voor aankomst zullen annuleringskosten van 50% van de overdrachtsprijs worden berekend.

Van Travel is 24 uur 7 dagen per week beschikbaar. Het personeel spreekt Engels en Spaans. Voor het telefoonnummer verwijzen wij u naar uw hotel of overdrachtsvoucher.

Op de dag van vertrek moet u op tijd in de lobby van het hotel zijn. De chauffeur kan maximaal 15 minuten op u wachten. Als u niet in de lobby bent na 15 minuten, moet u rekenen op een taxi naar het vliegveld, op uw eigen kosten.

Als u de luchthaventransfer gratis geregeld heeft, is een contante betaling van de prijs naar het vliegveld (kamer prijsverlaging, terugbetaling, contante betaling) niet mogelijk.

Vertragingen worden gecontroleerd door Van Travel. Het is niet noodzakelijk dat u vertragingen meldt. De chauffeur zal rekening houden op de nieuwe aankomst op de luchthaven. Neem contact met ons op bij annuleringen van vluchten.

  • Logo Desire Riviera Maya Resort
  • Logo Temptation Cancun Resort
  • Desire Pearl Resort